De Flexmill

Een nieuw alternatief voor de groeiende behoefte aan duurzame energie. Dankzij zijn relatief kleine afmetingen en innovatieve techniek zal de Flexmill een vrij hoge energie opbrengst genereren.

De Flexmill is leverbaar in verschillende types, afhankelijk uw energiebehoefte.

Momenteel zijn de volgende types leverbaar:

De Flexmill is ontwikkeld voor montage op daken van woningen, flats en bedrijfsgebouwen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze op een mast in een open veld te plaatsen, wat ze weer zeer geschikt maakt voor het boeren- en tuinderbedrijf.
De Flexmill is een verticale as turbine, levert geen horizonvervuiling en draait geruisloos en trillingsvrij. Gezien het lage toerental is de Flexmill ook geen bedreiging voor onze gevleugelde vriend.


Voordelen:

Prestaties van de Flexmill

De Flexmill 3 heeft bijvoorbeeld een diameter van 2 meter en is 3 meter hoog. Met deze afmetingen wordt een energieopbrengst gegenereerd van 3000 kWh per jaar bij windsnelheden tussen 8 en 9 meter per seconde. Dit is voldoende voor een eensgezinswoning per jaar. De Flexmill levert al energie bij windsnelheden vanaf 3 meter per seconde.

Als u op de hoogte wilt blijven over de Flexmill, bezoek dan regelmatig onze website, of laat hieronder uw gegevens achter.

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven.

Naam*:

 

Bedrijf:

 

E-mail*: